Anja van Niersen, ceo Milence: ‘We hebben haast met uitrol laadinfrastructuur e-trucks’

Interview

Wie denkt dat Milence, de joint venture van Volvo Trucks, Daimler Trucks en Traton, zich alleen maar richt op het plaatsen van laadpalen voor elektrische trucks, heeft het mis, zegt Anja van Niersen, de ceo van het nieuwe bedrijf. De startup, met een budget van 500 miljoen euro, wil tegelijkertijd het welzijn en comfort van vrachtwagenchauffeurs op de rustplaatsen verbeteren en werkt bovendien aan oplossingen om het stroomnetwerk niet onnodig te belasten. ‘Het gaat bij Milence om veel meer dan alleen kilowatturen verkopen.’

Foto: Milence

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Anja van Niersen, ceo Milence: ‘We hebben haast met uitrol laadinfrastructuur e-trucks’ | NT

Anja van Niersen, ceo Milence: ‘We hebben haast met uitrol laadinfrastructuur e-trucks’

Interview

Wie denkt dat Milence, de joint venture van Volvo Trucks, Daimler Trucks en Traton, zich alleen maar richt op het plaatsen van laadpalen voor elektrische trucks, heeft het mis, zegt Anja van Niersen, de ceo van het nieuwe bedrijf. De startup, met een budget van 500 miljoen euro, wil tegelijkertijd het welzijn en comfort van vrachtwagenchauffeurs op de rustplaatsen verbeteren en werkt bovendien aan oplossingen om het stroomnetwerk niet onnodig te belasten. ‘Het gaat bij Milence om veel meer dan alleen kilowatturen verkopen.’

Foto: Milence

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen