Zweden pleit voor aangepaste rij- en rusttijden voor elektrische trucks

Laadpunten

De rij- en rusttijden moeten worden aangepast voor chauffeurs van elektrische vrachtwagens. Daarvoor pleiten de Zweedse brancheorganisaties Transportföretagen en Mobility Sweden. Chauffeurs van elektrische vrachtwagens zouden ruimte moeten krijgen om door te rijden naar een laadstation, ook al overschrijden ze daarmee hun maximale rijtijd.

Volvo FH FCEV en BEV in Zweden
Foto: Volvo Trucks

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Zweden pleit voor aangepaste rij- en rusttijden voor elektrische trucks | NT

Zweden pleit voor aangepaste rij- en rusttijden voor elektrische trucks

Laadpunten

De rij- en rusttijden moeten worden aangepast voor chauffeurs van elektrische vrachtwagens. Daarvoor pleiten de Zweedse brancheorganisaties Transportföretagen en Mobility Sweden. Chauffeurs van elektrische vrachtwagens zouden ruimte moeten krijgen om door te rijden naar een laadstation, ook al overschrijden ze daarmee hun maximale rijtijd.

Volvo FH FCEV en BEV in Zweden
Foto: Volvo Trucks

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu