Wat ging er mis bij Kool Transport? De voormalig boekhouder over het faillissementsdrama (NT TV)

Video

Medewerkers werden niet betaald, tankpassen geblokkeerd en een half miljoen euro verdween van de rekening. Nadat Kool Transport werd overgenomen door de FST Groep ging het snel bergafwaarts met het familiebedrijf. Met een faillissement tot gevolg. NT TV gaat erover in gesprek met voormalig boekhouder Jeroen Vermeulen en Robbim Heins van CNV Vakmensen.

Wat ging er mis bij Kool Transport? De voormalig boekhouder over het faillissementsdrama (NT TV) | NT

Wat ging er mis bij Kool Transport? De voormalig boekhouder over het faillissementsdrama (NT TV)

Video

Medewerkers werden niet betaald, tankpassen geblokkeerd en een half miljoen euro verdween van de rekening. Nadat Kool Transport werd overgenomen door de FST Groep ging het snel bergafwaarts met het familiebedrijf. Met een faillissement tot gevolg. NT TV gaat erover in gesprek met voormalig boekhouder Jeroen Vermeulen en Robbim Heins van CNV Vakmensen.