‘E-truck voor Innocent goedkoopste manier van wegvervoer’

Interview

Smoothies- en sapjesproducent Innocent Drinks heeft dankzij het in Rotterdam centraliseren van het mengen en bottelen van fruitsap inmiddels 20% van de wegkilometers uit de transportketen gehaald. Innocent wil het zero-emissie transport met e-trucks verder uitbouwen. ‘Dat is goedkoper dan rijden met dieseltrucks’, aldus directeur Andy Joynson.

Foto: Ed van den Hoek

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘E-truck voor Innocent goedkoopste manier van wegvervoer’ | NT

‘E-truck voor Innocent goedkoopste manier van wegvervoer’

Interview

Smoothies- en sapjesproducent Innocent Drinks heeft dankzij het in Rotterdam centraliseren van het mengen en bottelen van fruitsap inmiddels 20% van de wegkilometers uit de transportketen gehaald. Innocent wil het zero-emissie transport met e-trucks verder uitbouwen. ‘Dat is goedkoper dan rijden met dieseltrucks’, aldus directeur Andy Joynson.

Foto: Ed van den Hoek

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen