Hamburg sloeg minder goederen over in 2022

6,8% minder

De goederenoverslag in de Hamburgse haven is vorig jaar gedaald tot 120 miljoen ton. Dat is 6,8% minder dan in 2021, toen 128,7 miljoen ton aan goederen werd overgeslagen in Hamburg. De containeroverslag daalde met zo’n vijf procent tot 8,3 miljoen teu.

Haven van Hamburg
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Hamburg sloeg minder goederen over in 2022 | NT

Hamburg sloeg minder goederen over in 2022

6,8% minder

De goederenoverslag in de Hamburgse haven is vorig jaar gedaald tot 120 miljoen ton. Dat is 6,8% minder dan in 2021, toen 128,7 miljoen ton aan goederen werd overgeslagen in Hamburg. De containeroverslag daalde met zo’n vijf procent tot 8,3 miljoen teu.

Haven van Hamburg
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu