Schatkist van Nikola raakt leeg

extra financiering nodig

De rekening van truckfabrikant Nikola kan binnen een jaar leeg zijn, als er geen nieuwe investeringsronde komt. Dat blijkt uit het verslag van 2022 dat Nikola indiende bij de Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission.

Nikola Tre BEV
Foto: Nikola

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Schatkist van Nikola raakt leeg | NT

Schatkist van Nikola raakt leeg

extra financiering nodig

De rekening van truckfabrikant Nikola kan binnen een jaar leeg zijn, als er geen nieuwe investeringsronde komt. Dat blijkt uit het verslag van 2022 dat Nikola indiende bij de Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission.

Nikola Tre BEV
Foto: Nikola

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu