Kooplust in het wegtransport onverminderd groot

Overnameklimaat

Het Nederlandse wegtransport is met een groot aantal overnames uit de startblokken van 2023 gekomen. Zowel Nederlandse als buitenlandse kopers trokken in januari al meteen gretig de portemonnee, terwijl er ook veel bedrijfseigenaren waren waarvoor het vanwege de economische onzekerheid juist aantrekkelijk was om te vérkopen. Het einde van de hausse is volgens kenners nog niet in zicht.

Foto: St vd Brink

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kooplust in het wegtransport onverminderd groot | NT

Kooplust in het wegtransport onverminderd groot

Overnameklimaat

Het Nederlandse wegtransport is met een groot aantal overnames uit de startblokken van 2023 gekomen. Zowel Nederlandse als buitenlandse kopers trokken in januari al meteen gretig de portemonnee, terwijl er ook veel bedrijfseigenaren waren waarvoor het vanwege de economische onzekerheid juist aantrekkelijk was om te vérkopen. Het einde van de hausse is volgens kenners nog niet in zicht.

Foto: St vd Brink

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen