Dagen Tiroolse ‘Blockabfertigung’ lijken geteld

anti-transitbeleid Brenner-route

Er lijkt een einde te komen aan de ‘Blokabfertigung’ op de Brenner-route. Dat is althans de inzet van de minister van transport van de Oostenrijkse deelstaat Tirol en zijn Beierse collega. Zij hebben afgesproken dat er een alternatief ontwikkeld moet worden voor het huidige systeem waarbij vrachtverkeer slechts mondjesmaat wordt toegelaten op het traject.

Brenner transito blockabfertigunbg
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Dagen Tiroolse ‘Blockabfertigung’ lijken geteld | NT

Dagen Tiroolse ‘Blockabfertigung’ lijken geteld

anti-transitbeleid Brenner-route

Er lijkt een einde te komen aan de ‘Blokabfertigung’ op de Brenner-route. Dat is althans de inzet van de minister van transport van de Oostenrijkse deelstaat Tirol en zijn Beierse collega. Zij hebben afgesproken dat er een alternatief ontwikkeld moet worden voor het huidige systeem waarbij vrachtverkeer slechts mondjesmaat wordt toegelaten op het traject.

Brenner transito blockabfertigunbg
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen