Kabinet zoekt extra geld voor subsidie e-trucks

AanZET-regeling

Het kabinet gaat op zoek naar extra geld om ondernemers te steunen bij de aanschaf van e-trucks. Dat is volgens staatssecretaris Heijnen nodig omdat deze week opnieuw bleek dat de belangstelling voor de AanZET-regeling veel groter is dan het budget.

Foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Kabinet zoekt extra geld voor subsidie e-trucks | NT

Kabinet zoekt extra geld voor subsidie e-trucks

AanZET-regeling

Het kabinet gaat op zoek naar extra geld om ondernemers te steunen bij de aanschaf van e-trucks. Dat is volgens staatssecretaris Heijnen nodig omdat deze week opnieuw bleek dat de belangstelling voor de AanZET-regeling veel groter is dan het budget.

Foto: Rijksoverheid

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu