VNCW: lossen tankwagens gebeurt te vaak onveilig

Transport van gevaarlijke stoffen

De veiligheid bij het laden en lossen van tankwagens met gevaarlijke stoffen laat te vaak te wensen over. Dat vindt de vereniging voor chemische logistiek VNCW. De branchevereniging start daarom een project om kennis in de sector bij te spijkeren. VNCW brengt noodscenario’s in kaart met daarbij horende plannen van aanpak, in de hoop het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg veiliger te maken.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

VNCW: lossen tankwagens gebeurt te vaak onveilig | NT

VNCW: lossen tankwagens gebeurt te vaak onveilig

Transport van gevaarlijke stoffen

De veiligheid bij het laden en lossen van tankwagens met gevaarlijke stoffen laat te vaak te wensen over. Dat vindt de vereniging voor chemische logistiek VNCW. De branchevereniging start daarom een project om kennis in de sector bij te spijkeren. VNCW brengt noodscenario’s in kaart met daarbij horende plannen van aanpak, in de hoop het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg veiliger te maken.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu