Waberer’s voert winst verder op in ‘recordkwartaal’

Nettowinst verzesvoudigd

De resultaten van Waberer’s zitten nog altijd in de lift. De Hongaarse transporteur wist in het eerste kwartaal de nettowinst te verzesvoudigen, naar 10,4 miljoen euro. Dat is volgens het bedrijf zelf een ‘record in de recente geschiedenis’. De omzet kwam uit op 176,7 miljoen euro (+11,2%).

Foto: Arie n Bucky Photography, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Waberer’s voert winst verder op in ‘recordkwartaal’ | NT

Waberer’s voert winst verder op in ‘recordkwartaal’

Nettowinst verzesvoudigd

De resultaten van Waberer’s zitten nog altijd in de lift. De Hongaarse transporteur wist in het eerste kwartaal de nettowinst te verzesvoudigen, naar 10,4 miljoen euro. Dat is volgens het bedrijf zelf een ‘record in de recente geschiedenis’. De omzet kwam uit op 176,7 miljoen euro (+11,2%).

Foto: Arie n Bucky Photography, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu