IRU wil Europees ingrijpen om Brennerpas te openen

Blockabfertigung

Brancheorganisatie IRU wil dat de Europese Commissie haar ‘juridische gereedschapskist’ gaat inzetten om opstoppingen bij de Oostenrijkse Brennerpas aan te pakken. Volgens de IRU lopen onderhandelingen tussen de betrokken landen op niets uit en vraagt de situatie om een Europese oplossing.

Brenner transito blockabfertigunbg
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

IRU wil Europees ingrijpen om Brennerpas te openen | NT

IRU wil Europees ingrijpen om Brennerpas te openen

Blockabfertigung

Brancheorganisatie IRU wil dat de Europese Commissie haar ‘juridische gereedschapskist’ gaat inzetten om opstoppingen bij de Oostenrijkse Brennerpas aan te pakken. Volgens de IRU lopen onderhandelingen tussen de betrokken landen op niets uit en vraagt de situatie om een Europese oplossing.

Brenner transito blockabfertigunbg
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu