Minister trekt geld uit om truckers te beschermen

weerbaarheidstraining

Justitieminister Dilan Yeşilgöz trekt extra geld uit om vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven weerbaar te maken tegen drugscriminelen. Dat zegt ze volgens RTL Nieuws in reactie op een groot onderzoek van de zender waaruit blijkt dat chauffeurs worden omgekocht, achtervolgd en zelfs bedreigd met een vuurwapen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Minister trekt geld uit om truckers te beschermen | NT

Minister trekt geld uit om truckers te beschermen

weerbaarheidstraining

Justitieminister Dilan Yeşilgöz trekt extra geld uit om vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven weerbaar te maken tegen drugscriminelen. Dat zegt ze volgens RTL Nieuws in reactie op een groot onderzoek van de zender waaruit blijkt dat chauffeurs worden omgekocht, achtervolgd en zelfs bedreigd met een vuurwapen.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu