De kassa van Kiwa rinkelt steeds harder

Forse prijsverhogingen op komst

Al jaren hekelen transportondernemers de volgens hen torenhoge tarieven van de Rijswijkse keuringsinstantie Kiwa. Er komen nog verdere prijsverhogingen aan, terwijl Kiwa voor een eenmalige tariefsverláging uit 2020 met miljoenen gecompenseerd blijkt te worden door IenW.

de kluis van kiwa
Beeld: Curve

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

De kassa van Kiwa rinkelt steeds harder | NT

De kassa van Kiwa rinkelt steeds harder

Forse prijsverhogingen op komst

Al jaren hekelen transportondernemers de volgens hen torenhoge tarieven van de Rijswijkse keuringsinstantie Kiwa. Er komen nog verdere prijsverhogingen aan, terwijl Kiwa voor een eenmalige tariefsverláging uit 2020 met miljoenen gecompenseerd blijkt te worden door IenW.

de kluis van kiwa
Beeld: Curve

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu