Bol.com kocht in 2022 een meerderheidsbelang in Cycloon. De bedoeling was dat Bol.com de resterende aandelen in 2026 zou kopen. De bedrijven hebben nu besloten om dit naar voren te halen. De transactie wordt naar verwachting eind juli afgerond.

Directie

Cycloon blijft als zelfstandig merk bestaan, met een eigen directie. Naast de pakketten van Bol.com, blijft Cycloon ook voor andere klanten post en pakketten bezorgen. Wel komt er een nieuwe algemeen directeur. Marieke Snoek, de huidige ceo, gaat een andere rol in de directie vervullen. Ook coo Nick Vreeswijk maakt plaats voor een nieuwe operationeel directeur. Binnen Cycloon blijft hij actief als operationeel verantwoordelijke voor de last mile van fietskoeriers.

Cycloon bezorgt naar eigen zeggen met meer dan 1000 fietsen en trailers in 136 steden en dorpen. Het bedrijf heeft 31 vestigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement