Bol.com verwerft resterend belang in fietsbezorger Cycloon

Last mile

Webwinkel Bol.com is volledig eigenaar geworden van fietsbezorgdienst Cycloon. De webwinkel bezat al een meerderheidsbelang in de koeriersdienst en heeft nu de resterende aandelen van Cycloon overgenomen. Cycloon en Bol.com willen over de financiële details en om hoeveel aandelen het precies gaat, geen uitspraken doen.

Fietsbezorger Cycloon
Foto: Cycloon

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bol.com verwerft resterend belang in fietsbezorger Cycloon | NT

Bol.com verwerft resterend belang in fietsbezorger Cycloon

Last mile

Webwinkel Bol.com is volledig eigenaar geworden van fietsbezorgdienst Cycloon. De webwinkel bezat al een meerderheidsbelang in de koeriersdienst en heeft nu de resterende aandelen van Cycloon overgenomen. Cycloon en Bol.com willen over de financiële details en om hoeveel aandelen het precies gaat, geen uitspraken doen.

Fietsbezorger Cycloon
Foto: Cycloon

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu