Klinkende cijfers en royaal dividend bij Ewals Cargo

Financiële analyse

Ondanks een gierende inflatie, de oorlog in Oekraïne, het nijpende chauffeurstekort en de hoge dieselprijzen wist Ewals Cargo Care zijn nettowinst vorig jaar flink op te schroeven (120%) naar bijna elf miljoen euro. Reden genoeg klaarblijkelijk om een stevig dividend uit te keren aan de familie Ewals, blijkt uit het recent gedeponeerde jaarverslag.

Foto: Ewals Cargo Care

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Klinkende cijfers en royaal dividend bij Ewals Cargo | NT

Klinkende cijfers en royaal dividend bij Ewals Cargo

Financiële analyse

Ondanks een gierende inflatie, de oorlog in Oekraïne, het nijpende chauffeurstekort en de hoge dieselprijzen wist Ewals Cargo Care zijn nettowinst vorig jaar flink op te schroeven (120%) naar bijna elf miljoen euro. Reden genoeg klaarblijkelijk om een stevig dividend uit te keren aan de familie Ewals, blijkt uit het recent gedeponeerde jaarverslag.

Foto: Ewals Cargo Care

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu