Totaal Logistics uit Zwolle is failliet

Koeriersdienst

Koeriersbedrijf Totaal Logistics uit Zwolle is failliet. Het bedrijf had volgens de eigen website een wagenpark van vier vrachtwagens, ruim tien bakwagens en dertig bestelbussen.

Vrachtwagen Totaal Logistics
Foto: Totaal Logistics

Over de reden van het faillissement kon curator Aliki Karneris desgevraagd nog geen uitspraken doen. De belangrijkste activiteit van het bedrijf bestond uit ‘nationaal en internationaal vervoer van palletgoederen en stukgoederen over de weg, zowel business-to-business als business-to-consumer’.

Volgens de meest recente gegevens van de Kamer van Koophandel waren er twee mensen werkzaam bij het bedrijf. Uit het uittreksel blijkt ook dat de koeriersdienst nog niet zo lang bestond, de onderneming werd in maart 2022 opgericht.

Totaal Logistics uit Zwolle is failliet | NT

Totaal Logistics uit Zwolle is failliet

Koeriersdienst

Koeriersbedrijf Totaal Logistics uit Zwolle is failliet. Het bedrijf had volgens de eigen website een wagenpark van vier vrachtwagens, ruim tien bakwagens en dertig bestelbussen.

Vrachtwagen Totaal Logistics
Foto: Totaal Logistics

Over de reden van het faillissement kon curator Aliki Karneris desgevraagd nog geen uitspraken doen. De belangrijkste activiteit van het bedrijf bestond uit ‘nationaal en internationaal vervoer van palletgoederen en stukgoederen over de weg, zowel business-to-business als business-to-consumer’.

Volgens de meest recente gegevens van de Kamer van Koophandel waren er twee mensen werkzaam bij het bedrijf. Uit het uittreksel blijkt ook dat de koeriersdienst nog niet zo lang bestond, de onderneming werd in maart 2022 opgericht.