Transportsector ongerust over forse uitbreiding Vlaams tolwegennet

700 kilometer erbij

Een van de manieren waarop de Vlaamse regering nieuwe inkomsten wil aanboren is de uitbreiding van het aantal wegen waarop kilometerheffing voor vrachtwagens van toepassing is. Ze kondigde dit bondig aan in haar ‘septemberverklaring.’ Koepelorganisatie Transport and Logistics Belgium (TLB), die de sectorverenigingen Febetra, TLV en UPTR bundelt, kon een meer gedetailleerd plan inkijken en reageert verontrust.

viapass trucktol vrachtwagenheffing
Foto: Viapass

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Transportsector ongerust over forse uitbreiding Vlaams tolwegennet | NT

Transportsector ongerust over forse uitbreiding Vlaams tolwegennet

700 kilometer erbij

Een van de manieren waarop de Vlaamse regering nieuwe inkomsten wil aanboren is de uitbreiding van het aantal wegen waarop kilometerheffing voor vrachtwagens van toepassing is. Ze kondigde dit bondig aan in haar ‘septemberverklaring.’ Koepelorganisatie Transport and Logistics Belgium (TLB), die de sectorverenigingen Febetra, TLV en UPTR bundelt, kon een meer gedetailleerd plan inkijken en reageert verontrust.

viapass trucktol vrachtwagenheffing
Foto: Viapass

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu