Mercedez-Benz doet met eActros 600 gooi naar elektrisch langeafstandsvervoer

Actieradius 500 kilometer

Met een actieradius van 500 kilometer en een dagafstand die het dubbele daarvan bedraagt, zegt Mercedes-Benz Trucks nu een elektrische truck voor het langeafstandsvervoer te hebben gemaakt. De serieproductie laat echter nog zeker een jaar op zich wachten.  De Duitse vrachtwautobouwer onthulde zijn nieuwe eActros 600 deze week op een regenachtige truckstop in de buurt van Hamburg. 

eActros 600 Mercedes-Benz Trucks
Foto: Mercedes-Benz Trucks

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Mercedez-Benz doet met eActros 600 gooi naar elektrisch langeafstandsvervoer | NT

Mercedez-Benz doet met eActros 600 gooi naar elektrisch langeafstandsvervoer

Actieradius 500 kilometer

Met een actieradius van 500 kilometer en een dagafstand die het dubbele daarvan bedraagt, zegt Mercedes-Benz Trucks nu een elektrische truck voor het langeafstandsvervoer te hebben gemaakt. De serieproductie laat echter nog zeker een jaar op zich wachten.  De Duitse vrachtwautobouwer onthulde zijn nieuwe eActros 600 deze week op een regenachtige truckstop in de buurt van Hamburg. 

eActros 600 Mercedes-Benz Trucks
Foto: Mercedes-Benz Trucks

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu