Bestelbusbouwer Maxus vergroot keuzestress voor schone stadsdistributeurs

20 elektrische modellen

Maxus-bestelbussen worden al een tijdje in Nederland verkocht, maar sinds kort heeft de Chinese autofabrikant er ook een distributeur in de lage landen bij. Van Mossel Automotive Group heeft de klus op zich genomen en gaat vanaf 2024 maar liefst 20 modellen van de Maxus naar Nederland halen. Op het hoofdkantoor van Van Mossel in Waalwijk kreeg NT alvast een voorproefje.

Maxus eDeliver 9
Foto: RvdM / NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bestelbusbouwer Maxus vergroot keuzestress voor schone stadsdistributeurs | NT

Bestelbusbouwer Maxus vergroot keuzestress voor schone stadsdistributeurs

20 elektrische modellen

Maxus-bestelbussen worden al een tijdje in Nederland verkocht, maar sinds kort heeft de Chinese autofabrikant er ook een distributeur in de lage landen bij. Van Mossel Automotive Group heeft de klus op zich genomen en gaat vanaf 2024 maar liefst 20 modellen van de Maxus naar Nederland halen. Op het hoofdkantoor van Van Mossel in Waalwijk kreeg NT alvast een voorproefje.

Maxus eDeliver 9
Foto: RvdM / NT

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu