‘Waalse truckers eisen acht miljoen aan onterechte tol terug’

Tolverhoging

Volgens de Belgische belangenvereniging UPTR heeft de Waalse wegbeheerder Sofico acht miljoen euro aan tolgeld onterecht geïnd. Er zou geen juridische grond zijn geweest voor een verhoging van de toltarieven die in juli werd doorgevoerd. De Belgische vervoerders eisen dat Sofico het geld terugbetaalt.

Foto: VanderWolf Images / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Waalse truckers eisen acht miljoen aan onterechte tol terug’ | NT

‘Waalse truckers eisen acht miljoen aan onterechte tol terug’

Tolverhoging

Volgens de Belgische belangenvereniging UPTR heeft de Waalse wegbeheerder Sofico acht miljoen euro aan tolgeld onterecht geïnd. Er zou geen juridische grond zijn geweest voor een verhoging van de toltarieven die in juli werd doorgevoerd. De Belgische vervoerders eisen dat Sofico het geld terugbetaalt.

Foto: VanderWolf Images / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu