Voorlichtingscampagne Rabobank en NOB mislukt

EINDHOVEN – De Rabobank en NOB Wegtransport hebben een voorlichtingcampagne voor vervoerders in het Zuiden des Lands moeten afgelasten wegens gebrek aan belangstelling. Dertienhonderd transporteurs werden schriftelijk benaderd voor een serie van vijf seminars in Eindhoven, Sittard en Kapelle. De voorbereidingen ervoor waren al volledig afgerond. Pas op het laatste moment – deze week zouden de eerste seminars worden gehouden – viel de zaak in het water.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Voorlichtingscampagne Rabobank en NOB mislukt | NT

Voorlichtingscampagne Rabobank en NOB mislukt

EINDHOVEN – De Rabobank en NOB Wegtransport hebben een voorlichtingcampagne voor vervoerders in het Zuiden des Lands moeten afgelasten wegens gebrek aan belangstelling. Dertienhonderd transporteurs werden schriftelijk benaderd voor een serie van vijf seminars in Eindhoven, Sittard en Kapelle. De voorbereidingen ervoor waren al volledig afgerond. Pas op het laatste moment – deze week zouden de eerste seminars worden gehouden – viel de zaak in het water.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu