TUSSENBALANS

De perikelen met de Europese Politieke Unie en de pijnlijke mislukking die de Nederlandse minister en staatssecretaris van buitenlandse zaken in dat verband in de EG-ministerraad hebben geleden, liggens enigszins buiten het werkterrein van deze krant. Ze weerspiegelen wel een falend inzicht in het antwoord op de vraag hoe anno 1991 de Europese werkelijkheid functioneert. Het is spijtig te moeten constateren dat, nu we halverwege de rit zijn, een tussenbalans van het Nederlandse

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

TUSSENBALANS | NT

TUSSENBALANS

De perikelen met de Europese Politieke Unie en de pijnlijke mislukking die de Nederlandse minister en staatssecretaris van buitenlandse zaken in dat verband in de EG-ministerraad hebben geleden, liggens enigszins buiten het werkterrein van deze krant. Ze weerspiegelen wel een falend inzicht in het antwoord op de vraag hoe anno 1991 de Europese werkelijkheid functioneert. Het is spijtig te moeten constateren dat, nu we halverwege de rit zijn, een tussenbalans van het Nederlandse

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu