‘Venlo biedt Rotterdam een toegevoegde waarde’

VENLO – Venlo Trade Port biedt voor Rotterdam een belangrijke toegevoegde waarde. Bijna negentig procent van alle railcontainervervoer uit de Maasstad loopt via Venlo. Steeds meer verladers van buiten Europa kiezen derhalve voor Venlo als distributiepunt in Europa. Dit stelde burgemeester J.A. van Graafeiland van Venlo gisteren bij de opening van Venlo Trade Port. "Venlo is bij uitstek een Europese gemeente. Het hart van het internationale vervoer en een visitekaartje van Rotte

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

‘Venlo biedt Rotterdam een toegevoegde waarde’ | NT

‘Venlo biedt Rotterdam een toegevoegde waarde’

VENLO – Venlo Trade Port biedt voor Rotterdam een belangrijke toegevoegde waarde. Bijna negentig procent van alle railcontainervervoer uit de Maasstad loopt via Venlo. Steeds meer verladers van buiten Europa kiezen derhalve voor Venlo als distributiepunt in Europa. Dit stelde burgemeester J.A. van Graafeiland van Venlo gisteren bij de opening van Venlo Trade Port. "Venlo is bij uitstek een Europese gemeente. Het hart van het internationale vervoer en een visitekaartje van Rotte

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu