‘Europa kan uitsluitend concurreren na verbetering van infrastructuur’

TILBURG – Alleen door verbetering van de infrastructuur kan Europa het hoofd bieden aan concurrentie van andere continenten. De Verenigde Staten hebben bij voorbeeld op het gebied van wegvervoer nog een ruime voorsprong. Dat stelde directeur H.A. Jansen van Scansped Holland zaterdag tijdens de opening van het nieuwe logistieke centrum bij Tilburg.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

‘Europa kan uitsluitend concurreren na verbetering van infrastructuur’ | NT

‘Europa kan uitsluitend concurreren na verbetering van infrastructuur’

TILBURG – Alleen door verbetering van de infrastructuur kan Europa het hoofd bieden aan concurrentie van andere continenten. De Verenigde Staten hebben bij voorbeeld op het gebied van wegvervoer nog een ruime voorsprong. Dat stelde directeur H.A. Jansen van Scansped Holland zaterdag tijdens de opening van het nieuwe logistieke centrum bij Tilburg.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu