Europese beurzen verder onder druk

AMSTERDAM – De Europese effectenbeurzen stonden maandag opnieuw onder druk. De koersdaling in Wall Street vrijdagavond, het verlies in Tokio maandag en de zwakke stemming in Londen en Frankfurt hielden kopers aan de zijlijn, ook in Amsterdam en Brussel. Verkopers zagen daarom hun aanbod opgenomen tegen afkalvende prijzen. Toen in de late namiddag New York opnieuw lager begon, zakten de noteringen verder weg. Om 16.00 uur onze tijd stond de Dow Jones op een verlies van goed 14 p

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Europese beurzen verder onder druk | NT

Europese beurzen verder onder druk

AMSTERDAM – De Europese effectenbeurzen stonden maandag opnieuw onder druk. De koersdaling in Wall Street vrijdagavond, het verlies in Tokio maandag en de zwakke stemming in Londen en Frankfurt hielden kopers aan de zijlijn, ook in Amsterdam en Brussel. Verkopers zagen daarom hun aanbod opgenomen tegen afkalvende prijzen. Toen in de late namiddag New York opnieuw lager begon, zakten de noteringen verder weg. Om 16.00 uur onze tijd stond de Dow Jones op een verlies van goed 14 p

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu