Havens Australie zijn dure havens

ROTTERDAM – De havens van Australie zijn duur. Een onderzoek van Liner Shipping Services naar de kosten van 32 verschillende wereldhavens heeft dat uitgewezen. De vijf belangrijkste hoofdhavens van Australie staan in de top 10 van duurste havens.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Havens Australie zijn dure havens | NT

Havens Australie zijn dure havens

ROTTERDAM – De havens van Australie zijn duur. Een onderzoek van Liner Shipping Services naar de kosten van 32 verschillende wereldhavens heeft dat uitgewezen. De vijf belangrijkste hoofdhavens van Australie staan in de top 10 van duurste havens.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding