Van der Graaf boekt winst

AMERSFOORT – Transportgroep Van der Graaf heeft vorig jaar een winst behaald van 666.000 gulden. In 1992 werd nog een verlies geleden van ruim drie ton. Het winstherstel is te danken aan reorganisaties binnen het bedrijf.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Van der Graaf boekt winst | NT

Van der Graaf boekt winst

AMERSFOORT – Transportgroep Van der Graaf heeft vorig jaar een winst behaald van 666.000 gulden. In 1992 werd nog een verlies geleden van ruim drie ton. Het winstherstel is te danken aan reorganisaties binnen het bedrijf.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen