”K” LINE GAAT PER 1 JANUARI SAMENWERKEN MET YANGMING ; ‘We veranderen gewoon van partner’

In de praktijk gaat er voor de Japanse rederij Kawasaki Kisen Kaisha (in ’t kort ”K” Line) na 1 januari niet zoveel veranderen. ,,Onze allocatie gaat licht omhoog en voor de rest gaan wij gewoon door, maar dan met een andere partner”, zegt Alec Crawford, chief executive van ”K” Line (Europe) Limited in Londen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

”K” LINE GAAT PER 1 JANUARI SAMENWERKEN MET YANGMING ; ‘We veranderen gewoon van partner’ | NT

”K” LINE GAAT PER 1 JANUARI SAMENWERKEN MET YANGMING ; ‘We veranderen gewoon van partner’

In de praktijk gaat er voor de Japanse rederij Kawasaki Kisen Kaisha (in ’t kort ”K” Line) na 1 januari niet zoveel veranderen. ,,Onze allocatie gaat licht omhoog en voor de rest gaan wij gewoon door, maar dan met een andere partner”, zegt Alec Crawford, chief executive van ”K” Line (Europe) Limited in Londen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu