De Rijke

ROTTERDAM – In Nieuwsblad Transport van zaterdag 16 december is in het artikel over Sino Holmar op pagina 5 abusievelijk gesteld dat Cornelder een belang van vijftig procent in De Rijke heeft. Cornelder heeft echter een belang van vijftig procent in Hoogewerff De Rijke doordat het eigenaar is van Hoogewerff.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

De Rijke | NT

De Rijke

ROTTERDAM – In Nieuwsblad Transport van zaterdag 16 december is in het artikel over Sino Holmar op pagina 5 abusievelijk gesteld dat Cornelder een belang van vijftig procent in De Rijke heeft. Cornelder heeft echter een belang van vijftig procent in Hoogewerff De Rijke doordat het eigenaar is van Hoogewerff.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu