Fors verlies voor Iberia

MADRID – Het verlies van Iberia is opgelopen van 41,5 miljard peseta in 1994 tot ongeveer 47 miljard peseta (615 miljoen gulden) dit jaar. Dat heeft de krant El Pais zondag gemeld op basis van informatie van het staatsbedrijf. Iberia kreeg afgelopen donderdag toestemming van de Europese Commissie voor een kapitaalvergroting.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Fors verlies voor Iberia | NT

Fors verlies voor Iberia

MADRID – Het verlies van Iberia is opgelopen van 41,5 miljard peseta in 1994 tot ongeveer 47 miljard peseta (615 miljoen gulden) dit jaar. Dat heeft de krant El Pais zondag gemeld op basis van informatie van het staatsbedrijf. Iberia kreeg afgelopen donderdag toestemming van de Europese Commissie voor een kapitaalvergroting.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu