Groei vrachtvervoer Schiphol dankzij freighters uit Azië

Schiphol | De vrachtoverslag op Schiphol is vorig jaar met 8,8 procent gestegen van 1,3 naar 1,4 miljoen ton. Dat was vooral te danken aan de freighters en aan de import uit Azië. Schiphol Group maakte donderdag de jaarcijfers van 2004 bekend.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Groei vrachtvervoer Schiphol dankzij freighters uit Azië | NT

Groei vrachtvervoer Schiphol dankzij freighters uit Azië

Schiphol | De vrachtoverslag op Schiphol is vorig jaar met 8,8 procent gestegen van 1,3 naar 1,4 miljoen ton. Dat was vooral te danken aan de freighters en aan de import uit Azië. Schiphol Group maakte donderdag de jaarcijfers van 2004 bekend.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen