Milieunormen nekken ambities

Door recente uitspraken van de Raad van State dreigt Nederland ‘op slot’ te gaan. De overheid moet steun verlenen aan extra milieumaatregelen om de aanleg van infrastructuur en nieuwbouw mogelijk te maken. De verladersorganisatie EVO vreest echter dat Nederland door te strenge normen zijn ambities kan vergeten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Milieunormen nekken ambities | NT

Milieunormen nekken ambities

Door recente uitspraken van de Raad van State dreigt Nederland ‘op slot’ te gaan. De overheid moet steun verlenen aan extra milieumaatregelen om de aanleg van infrastructuur en nieuwbouw mogelijk te maken. De verladersorganisatie EVO vreest echter dat Nederland door te strenge normen zijn ambities kan vergeten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding