Stelling: ‘We schieten ons tweemaal in de voet’

De Stelling van de Week luidde: ‘De overheid – en dus de belastingbetaler – moet genoegen nemen met een lagere gebruikersvergoeding voor de Betuwelijn, omdat deze anders te duur wordt voor vervoerders.’ Daarop kwam de volgende reactie binnen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Stelling: ‘We schieten ons tweemaal in de voet’ | NT

Stelling: ‘We schieten ons tweemaal in de voet’

De Stelling van de Week luidde: ‘De overheid – en dus de belastingbetaler – moet genoegen nemen met een lagere gebruikersvergoeding voor de Betuwelijn, omdat deze anders te duur wordt voor vervoerders.’ Daarop kwam de volgende reactie binnen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen