‘Tevreden thuisfront, tevreden zeevarenden’

Als een man of vrouw geregeld maanden achtereen op zee zit, heeft dat onvermijdelijk gevolgen voor de thuissituatie. Onder het motto ‘gedeelde smart is halve smart’ ging een clubje thuisblijvers dat probleem te lijf door oprichting van een eigen vereniging. Resultaat: oergezellige barbecues, maritieme chatboxen en piratenclubs.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Tevreden thuisfront, tevreden zeevarenden’ | NT

‘Tevreden thuisfront, tevreden zeevarenden’

Als een man of vrouw geregeld maanden achtereen op zee zit, heeft dat onvermijdelijk gevolgen voor de thuissituatie. Onder het motto ‘gedeelde smart is halve smart’ ging een clubje thuisblijvers dat probleem te lijf door oprichting van een eigen vereniging. Resultaat: oergezellige barbecues, maritieme chatboxen en piratenclubs.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen