Hele vaarwegnet in een app

Binnenvaart

De app RiverGuide krijgt landelijke dekking. Dat meldt Havenbedrijf Rotterdam.

Die heeft met acht andere partijen een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de app door te ontwikkelen. De app voor vaarweggebruikers verschaft actuele informatie over onder meer routes, bezetting ligplaatsen, drinkwaterpunten en auto-afzetplaatsen.

RiverGuide bundelt data van de betrokken vaarwegbeheerders en andere partijen en destilleert daaruit relevante nautische informatie voor de vaarweggebruikers. De andere deelnemers zijn Zeeland Seaports, Rijkswaterstaat, Zuid-Holland, Noord-Holland, Havenbedrijf Moerdijk, Havenbedrijf Amsterdam, Groningen Seaports en Teqplay, het bedrijf dat de app heeft ontwikkeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Hele vaarwegnet in een app | NT

Hele vaarwegnet in een app

Binnenvaart

De app RiverGuide krijgt landelijke dekking. Dat meldt Havenbedrijf Rotterdam.

Die heeft met acht andere partijen een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de app door te ontwikkelen. De app voor vaarweggebruikers verschaft actuele informatie over onder meer routes, bezetting ligplaatsen, drinkwaterpunten en auto-afzetplaatsen.

RiverGuide bundelt data van de betrokken vaarwegbeheerders en andere partijen en destilleert daaruit relevante nautische informatie voor de vaarweggebruikers. De andere deelnemers zijn Zeeland Seaports, Rijkswaterstaat, Zuid-Holland, Noord-Holland, Havenbedrijf Moerdijk, Havenbedrijf Amsterdam, Groningen Seaports en Teqplay, het bedrijf dat de app heeft ontwikkeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement