BLN: ‘Coronaclausules doen cruciale bedrijfstak de das om’

onacceptabel

Schippers zouden de coronaclausules die sommige partijen aan de binnenvaart willen opleggen, niet moeten accepteren. Dat zegt belangenorganisatie BLN-Schuttevaer in navolging van een oproep die minister Cora van Nieuwenhuizen deed in zusterblad Schuttevaer.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

BLN: ‘Coronaclausules doen cruciale bedrijfstak de das om’ | NT

BLN: ‘Coronaclausules doen cruciale bedrijfstak de das om’

onacceptabel

Schippers zouden de coronaclausules die sommige partijen aan de binnenvaart willen opleggen, niet moeten accepteren. Dat zegt belangenorganisatie BLN-Schuttevaer in navolging van een oproep die minister Cora van Nieuwenhuizen deed in zusterblad Schuttevaer.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu