HGK Shipping neemt controle over bij NVG

Binnenvaart

Binnenvaartbedrijf HGK Shipping, eigendom van de stad Keulen, heeft de minderheidsaandeelhouders bij dochterbedrijf Niedersächsische Verfrachtungsgesellschaft NVG) uitgekocht voor een onbekend bedrag en heeft daarmee als enige eigenaar, de volledige controle gekregen over de binnenvaartactiviteiten van het bedrijf.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

HGK Shipping neemt controle over bij NVG | NT

HGK Shipping neemt controle over bij NVG

Binnenvaart

Binnenvaartbedrijf HGK Shipping, eigendom van de stad Keulen, heeft de minderheidsaandeelhouders bij dochterbedrijf Niedersächsische Verfrachtungsgesellschaft NVG) uitgekocht voor een onbekend bedrag en heeft daarmee als enige eigenaar, de volledige controle gekregen over de binnenvaartactiviteiten van het bedrijf.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu