Prijst de binnenvaart zich uit de markt door laagwatertarieven?

Droogte

Hoe gaat de binnenvaartsector de komende weken, maanden en jaren opereren door aanhoudende droogteperiodes in het voorjaar, en historisch lage waterstanden op de Europese rivieren? In een speciaal webinar van NT en Schuttevaer werd antwoord gegeven op de belangrijkste vragen.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Prijst de binnenvaart zich uit de markt door laagwatertarieven? | NT

Prijst de binnenvaart zich uit de markt door laagwatertarieven?

Droogte

Hoe gaat de binnenvaartsector de komende weken, maanden en jaren opereren door aanhoudende droogteperiodes in het voorjaar, en historisch lage waterstanden op de Europese rivieren? In een speciaal webinar van NT en Schuttevaer werd antwoord gegeven op de belangrijkste vragen.

Foto: ANP

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu