‘70% van binnenvaartvloot is klaar voor de sloop’

Interview

De binnenvaart moet zo snel mogelijk overstappen op kleinere, meer wendbare schepen die autonoom varen. Dat stelt Antoon van Coillie, directeur van het maritieme innovatiebedrijf Zulu Associates. Volgens Coillie moet de binnenvaart drastisch op de schop. De huidige vloot is hopeloos verouderd, vindt hij, en is er volgens hem onvoldoende nieuwe aanwas om de schepen te bemannen.

ZULU Associates

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘70% van binnenvaartvloot is klaar voor de sloop’ | NT

‘70% van binnenvaartvloot is klaar voor de sloop’

Interview

De binnenvaart moet zo snel mogelijk overstappen op kleinere, meer wendbare schepen die autonoom varen. Dat stelt Antoon van Coillie, directeur van het maritieme innovatiebedrijf Zulu Associates. Volgens Coillie moet de binnenvaart drastisch op de schop. De huidige vloot is hopeloos verouderd, vindt hij, en is er volgens hem onvoldoende nieuwe aanwas om de schepen te bemannen.

ZULU Associates

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen