‘Tekort aan data over afhandeling lege containers’

modal shift

Het gebrek aan informatie over de afhandeling van lege containers heeft een remmend effect op de modal shift. Die conclusie trekken studenten van de Hogeschool Rotterdam in een onderzoek naar de mogelijkheden van de modal shift. ‘Er is nationaal een grootschalig tekort aan data over het transport van lege containers’, schrijven ze.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Tekort aan data over afhandeling lege containers’ | NT

‘Tekort aan data over afhandeling lege containers’

modal shift

Het gebrek aan informatie over de afhandeling van lege containers heeft een remmend effect op de modal shift. Die conclusie trekken studenten van de Hogeschool Rotterdam in een onderzoek naar de mogelijkheden van de modal shift. ‘Er is nationaal een grootschalig tekort aan data over het transport van lege containers’, schrijven ze.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu