Sijbrand Pot houdt optie verplicht gebruik Nextlogic in haven Rotterdam nadrukkelijk open

NT TV

Directeur Sijbrand Pot verwacht eind 2023 dat 100% van het containervervoer door binnenvaartschepen in de Rotterdamse haven via Nextlogic wordt ingepland. Hij noemt het ‘niet zinvol’ om meerdere systemen naast elkaar te gebruiken. Dat vertelt de directeur van Nextlogic in NT TV. Het planningssysteem werd begin dit jaar in officieel gebruik genomen, na meer dan tien jaar ontwikkelen en testen. Verder deelt Marianne van Schouwen van Neska Container Line haar gebruikerservaringen met het planningssysteem.

Sijbrand Pot houdt optie verplicht gebruik Nextlogic in haven Rotterdam nadrukkelijk open | NT

Sijbrand Pot houdt optie verplicht gebruik Nextlogic in haven Rotterdam nadrukkelijk open

NT TV

Directeur Sijbrand Pot verwacht eind 2023 dat 100% van het containervervoer door binnenvaartschepen in de Rotterdamse haven via Nextlogic wordt ingepland. Hij noemt het ‘niet zinvol’ om meerdere systemen naast elkaar te gebruiken. Dat vertelt de directeur van Nextlogic in NT TV. Het planningssysteem werd begin dit jaar in officieel gebruik genomen, na meer dan tien jaar ontwikkelen en testen. Verder deelt Marianne van Schouwen van Neska Container Line haar gebruikerservaringen met het planningssysteem.