Tonnageverlies voor Belgische binnenvaart in 2022

1,9% over het hele jaar

In het vierde kwartaal 2022 vervoerden binnenschepen 39,8 miljoen ton goederen op de Belgische binnenscheepvaartwegen. Dat is weliswaar een stijging van 3,4% ten opzichte van het derde kwartaal van dat jaar, maar ook een daling van 7,9% in vergelijking met het vierde kwartaal 2021.

Foto: Rudmer Zwerver, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Tonnageverlies voor Belgische binnenvaart in 2022 | NT

Tonnageverlies voor Belgische binnenvaart in 2022

1,9% over het hele jaar

In het vierde kwartaal 2022 vervoerden binnenschepen 39,8 miljoen ton goederen op de Belgische binnenscheepvaartwegen. Dat is weliswaar een stijging van 3,4% ten opzichte van het derde kwartaal van dat jaar, maar ook een daling van 7,9% in vergelijking met het vierde kwartaal 2021.

Foto: Rudmer Zwerver, Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen