Empty depots sluiten aan bij Nextlogic, 100% planning in zicht

containervervoer binnenvaart

Een viertal empty depots is nu aangesloten bij Nextlogic, Depot Pier 7 is de nieuwste deelnemer. Nextlogic is het systeem waarmee containerbinnenvaart in de Rotterdamse haven kan worden ingepland. Dankzij de deelname van de empty depots wordt nu meer dan driekwart van het totale containervolume binnen de Rotterdamse haven via Nextlogic ingepland. Volgens directeur Sijbrand Pot is het halen van ambitie om 100% van de planning dit jaar via Nextlogic te laten lopen in zicht.

Foto: Nextlogic

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Empty depots sluiten aan bij Nextlogic, 100% planning in zicht | NT

Empty depots sluiten aan bij Nextlogic, 100% planning in zicht

containervervoer binnenvaart

Een viertal empty depots is nu aangesloten bij Nextlogic, Depot Pier 7 is de nieuwste deelnemer. Nextlogic is het systeem waarmee containerbinnenvaart in de Rotterdamse haven kan worden ingepland. Dankzij de deelname van de empty depots wordt nu meer dan driekwart van het totale containervolume binnen de Rotterdamse haven via Nextlogic ingepland. Volgens directeur Sijbrand Pot is het halen van ambitie om 100% van de planning dit jaar via Nextlogic te laten lopen in zicht.

Foto: Nextlogic

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu