Financieel lek na tien jaar nog niet boven bij BCTN

Financiële analyse

De Nederlandse binnenvaartgroep BCTN blijft onder de streep verlies op verlies stapelen. Vorig jaar verloor het bedrijf, dat in de Benelux acht terminals exploiteert, bijna 800.000 euro. Dat blijkt uit de recent gedeponeerde jaarcijfers van moederholding BCTN Europe. Eerder waren er forse nettoverliezen in 2021 (-4 miljoen euro), 2020 (-2,9 miljoen euro), 2019 (-6 miljoen euro) en 2018 (-6,1 miljoen euro).

Foto: Make more Aerials / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Financieel lek na tien jaar nog niet boven bij BCTN | NT

Financieel lek na tien jaar nog niet boven bij BCTN

Financiële analyse

De Nederlandse binnenvaartgroep BCTN blijft onder de streep verlies op verlies stapelen. Vorig jaar verloor het bedrijf, dat in de Benelux acht terminals exploiteert, bijna 800.000 euro. Dat blijkt uit de recent gedeponeerde jaarcijfers van moederholding BCTN Europe. Eerder waren er forse nettoverliezen in 2021 (-4 miljoen euro), 2020 (-2,9 miljoen euro), 2019 (-6 miljoen euro) en 2018 (-6,1 miljoen euro).

Foto: Make more Aerials / Shutterstock.com

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu