KBN: ‘Verplicht emissielabel maakt binnenvaart niet schoner’

fundamentele bezwaren

Het Binnenvaart Emissieprestatie Label in de huidige vorm zegt niets over de uitstoot per tonkilometer, stelt de KBN. De binnenvaartvereniging is niet te spreken over de door staatssecretaris Heijnen aangekondigde verplichting van het binnenvaartemissielabel tegen 2030 om daarmee de sector aan te sporen te vergroenen. ‘Het label maakt de sector niet schoner’, bepleit de vereniging.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

KBN: ‘Verplicht emissielabel maakt binnenvaart niet schoner’ | NT

KBN: ‘Verplicht emissielabel maakt binnenvaart niet schoner’

fundamentele bezwaren

Het Binnenvaart Emissieprestatie Label in de huidige vorm zegt niets over de uitstoot per tonkilometer, stelt de KBN. De binnenvaartvereniging is niet te spreken over de door staatssecretaris Heijnen aangekondigde verplichting van het binnenvaartemissielabel tegen 2030 om daarmee de sector aan te sporen te vergroenen. ‘Het label maakt de sector niet schoner’, bepleit de vereniging.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu