Schaalbare en integreerbare cloud-based oplossingen van AddSecure

NT Oliebollenspecial 2022

‘Ben jij bereid te investeren in relevante digitalisering?’ De prikkelende vraag komt van Marcel van der Weiden, VP Benelux & Global Support bij AddSecure Smart Transport. Voor hem betekent relevant: integreerbaar met andere systemen, schaalbaar bij groei van het bedrijf en gericht op meer winstgevendheid, een hogere veiligheid en een betere duurzaamheid.

AddSecure
Foto: AddSecure
Deze Brand Story is afkomstig uit de NT Oliebollen Special 2022

AddSecure is wellicht een wat minder bekende naam in de transportwereld doordat de naam daar pas sinds 2019 wordt gebruikt, maar het bedrijf heeft met de voorgangers wel tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde, cloud-based oplossingen voor de transportsector. AddSecure beschikt over een financieel solide basis.Samenwerkingsverbanden

‘Met meer dan 125 ontwikkelaars werken we elke dag aan verdere verbetering van onze cloud-based systemen, over de hele wereld’, gaat Van der Weiden verder. ‘We zitten ook over de hele wereld waardoor je overal, in de lokale taal, ondersteuning krijgt.’ ‘Met trailerbouwers hebben we samenwerkingsverbanden om de systemen te integreren; innovaties die elders in de wereld ontwikkeld worden passen we overal binnen de organisatie toe’, vult Cees Lagendijk, verantwoordelijk voor Business Development, aan.

Hogere winstgevendheid

Van der Weiden: ‘We horen soms dat onze oplossingen aan de dure kant zijn. Losse apps zouden goedkoper zijn. Die mensen stel ik dan de wedervraag: gaat het jou om de kosten, of om wat het je oplevert? Investeren in relevante digitalisering levert namelijk besparingen op, júist door de integratie van alle data. Plus een verhoging van je winstgevendheid, én een verbetering van de veiligheid van je mensen op de weg. Onze systemen gaan veelal net zo lang mee als de levensduur van een vrachtwagen. Daarbij: de regie ligt bij de klant; die bepaalt hoe hij de systemen inzet om zijn eigen winstgevendheid te verhogen, de veiligheid van zijn mensen te verbeteren en de duurzaamheid van zijn bedrijf te verhogen.’

Minder brandstofverbruik

Lagendijk vult aan: ‘Onze systemen kun je niet alleen stand-alone gebruiken, maar je kunt ze ook koppelen met andere modules. Door de schaalbaarheid kun je bij groei moeiteloos uitbreiden. Je krijgt door de samengevoegde data uit de systemen directe feedback op zaken als rijgedrag, efficiëntere routes en veiliger alternatieven voor routes. Hierdoor vermindert het brandstofverbruik, is de onderhoudsplanning effectiever te regelen en kun je ladingen efficiënter inzetten en daarmee onnodige ritten besparen. Je kunt zelfs boetes voorkomen, chauffeurs effectiever inzetten en uiteindelijk – niet onbelangrijk – CO2-uitstoot verminderen. We rekenen het graag aan je voor.’

Deze Brand Story is afkomstig uit de NT Oliebollen Special 2022
Schaalbare en integreerbare cloud-based oplossingen van AddSecure | NT

Schaalbare en integreerbare cloud-based oplossingen van AddSecure

NT Oliebollenspecial 2022

‘Ben jij bereid te investeren in relevante digitalisering?’ De prikkelende vraag komt van Marcel van der Weiden, VP Benelux & Global Support bij AddSecure Smart Transport. Voor hem betekent relevant: integreerbaar met andere systemen, schaalbaar bij groei van het bedrijf en gericht op meer winstgevendheid, een hogere veiligheid en een betere duurzaamheid.

AddSecure
Foto: AddSecure
Deze Brand Story is afkomstig uit de NT Oliebollen Special 2022

AddSecure is wellicht een wat minder bekende naam in de transportwereld doordat de naam daar pas sinds 2019 wordt gebruikt, maar het bedrijf heeft met de voorgangers wel tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde, cloud-based oplossingen voor de transportsector. AddSecure beschikt over een financieel solide basis.Samenwerkingsverbanden

‘Met meer dan 125 ontwikkelaars werken we elke dag aan verdere verbetering van onze cloud-based systemen, over de hele wereld’, gaat Van der Weiden verder. ‘We zitten ook over de hele wereld waardoor je overal, in de lokale taal, ondersteuning krijgt.’ ‘Met trailerbouwers hebben we samenwerkingsverbanden om de systemen te integreren; innovaties die elders in de wereld ontwikkeld worden passen we overal binnen de organisatie toe’, vult Cees Lagendijk, verantwoordelijk voor Business Development, aan.

Hogere winstgevendheid

Van der Weiden: ‘We horen soms dat onze oplossingen aan de dure kant zijn. Losse apps zouden goedkoper zijn. Die mensen stel ik dan de wedervraag: gaat het jou om de kosten, of om wat het je oplevert? Investeren in relevante digitalisering levert namelijk besparingen op, júist door de integratie van alle data. Plus een verhoging van je winstgevendheid, én een verbetering van de veiligheid van je mensen op de weg. Onze systemen gaan veelal net zo lang mee als de levensduur van een vrachtwagen. Daarbij: de regie ligt bij de klant; die bepaalt hoe hij de systemen inzet om zijn eigen winstgevendheid te verhogen, de veiligheid van zijn mensen te verbeteren en de duurzaamheid van zijn bedrijf te verhogen.’

Minder brandstofverbruik

Lagendijk vult aan: ‘Onze systemen kun je niet alleen stand-alone gebruiken, maar je kunt ze ook koppelen met andere modules. Door de schaalbaarheid kun je bij groei moeiteloos uitbreiden. Je krijgt door de samengevoegde data uit de systemen directe feedback op zaken als rijgedrag, efficiëntere routes en veiliger alternatieven voor routes. Hierdoor vermindert het brandstofverbruik, is de onderhoudsplanning effectiever te regelen en kun je ladingen efficiënter inzetten en daarmee onnodige ritten besparen. Je kunt zelfs boetes voorkomen, chauffeurs effectiever inzetten en uiteindelijk – niet onbelangrijk – CO2-uitstoot verminderen. We rekenen het graag aan je voor.’

Deze Brand Story is afkomstig uit de NT Oliebollen Special 2022