Allard Castelein: ‘Rotterdam gaat stikstofruimte kopen’

Interview

De haven van Rotterdam dreigt voor zo’n 4,5 miljard euro aan investeringsprojecten mis te lopen door de impact van de stikstofcrisis. Volgens topman Allard Castelein van Havenbedrijf Rotterdam is de kabinetsaanpak volstrekt ontoereikend. NT sprak uitgebreid met Castelein over de stikstofcrisis en over twee concrete projecten, de bouw van nieuwe containerkades op de Maasvlakte en de aanleg van een energie-eiland in de Noordzee.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Allard Castelein: ‘Rotterdam gaat stikstofruimte kopen’ | NT

Allard Castelein: ‘Rotterdam gaat stikstofruimte kopen’

Interview

De haven van Rotterdam dreigt voor zo’n 4,5 miljard euro aan investeringsprojecten mis te lopen door de impact van de stikstofcrisis. Volgens topman Allard Castelein van Havenbedrijf Rotterdam is de kabinetsaanpak volstrekt ontoereikend. NT sprak uitgebreid met Castelein over de stikstofcrisis en over twee concrete projecten, de bouw van nieuwe containerkades op de Maasvlakte en de aanleg van een energie-eiland in de Noordzee.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu