‘Zonder natuurherstel is elke stikstof-oplossing onhoudbaar’

interview

In antwoord op Kamervragen stelde landbouwminister Carola Schouten vorige week de zorgen van de Rotterdamse haven over de stikstofcrisis niet weg te kunnen nemen. Toch toont directeur Environmental Management Eric van der Schans van Havenbedrijf Rotterdam zich allerminst uit het veld geslagen.

tankopslag, maasvlakte, energie
Foto: NT / Bart Pals

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Zonder natuurherstel is elke stikstof-oplossing onhoudbaar’ | NT

‘Zonder natuurherstel is elke stikstof-oplossing onhoudbaar’

interview

In antwoord op Kamervragen stelde landbouwminister Carola Schouten vorige week de zorgen van de Rotterdamse haven over de stikstofcrisis niet weg te kunnen nemen. Toch toont directeur Environmental Management Eric van der Schans van Havenbedrijf Rotterdam zich allerminst uit het veld geslagen.

tankopslag, maasvlakte, energie
Foto: NT / Bart Pals

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu