België keurt nieuwe wet maritieme beveiliging goed

strengere beveiliging van havens

België gaat de havens strenger beveiligen tegen criminelen en terroristen. Daartoe heeft het Belgische parlement met een ruime meerderheid de nieuwe wet op maritieme beveiliging goedgekeurd. Het bestaande systeem met toegangsbadges laat teveel mogelijkheden voor misbruik open.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

België keurt nieuwe wet maritieme beveiliging goed | NT

België keurt nieuwe wet maritieme beveiliging goed

strengere beveiliging van havens

België gaat de havens strenger beveiligen tegen criminelen en terroristen. Daartoe heeft het Belgische parlement met een ruime meerderheid de nieuwe wet op maritieme beveiliging goedgekeurd. Het bestaande systeem met toegangsbadges laat teveel mogelijkheden voor misbruik open.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding